Kamis, 19 Januari 2012

Rempah Daging

Bahan: 150 g daging cincang 1/4 butir kelapa, parut memanjang 1 butir telur minyak untuk menggoreng Bumbu halus: 1 siung bawang putih 2 butir bawang merah 1 buah cabai merah, buang bijinya 3 buah kemiri 1 sdt ketumbar 1/2 sdt jinten 1 sdt gula merah Cara membuat: 1. Campur daging cincang, kelapa parut, telur, dan [...]

Related Posts

  1. Rempah Tahu Jagung
  2. Rempah Tahu
  3. Daging Bumbu Lengkuas
  4. Rempah Tempe Udang
  5. Semur Daging Betawi

Griya Kuliner 19 Jan, 2012


-
Source: http://www.griyakuliner.com/rempah-daging/
--
Manage subscription | Powered by rssforward.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites